Nieuws en evenementen

Autobedrijf Koos Pellegrom-app

Februari 2015

Waardenburg- Een melding via je smartphone of tablet die je attent maakt op een aanstaande onderhoudsbeurt van je auto. Voor veel autobezitters een uitkomst en vanaf heden ook voor klanten bij Autobedrijf Koos Pellegrom. Na deze herinnering is het direct mogelijk om een werkplaatsafspraak in te plannen. Omdat wij onze klanten waarderen willen wij extra betrokkenheid genereren en het onze klant zo aangenaam mogelijk maken. Om op een efficiënte manier contact met onze klanten te kunnen onderhouden, hebben wij in samenwerking met Autosociaal onze eigen mobielen applicatie ontwikkeld. Dankzij deze applicatie zijn wij in staat om onze klanten een nog betere service te bieden.

 

De applicatie kunt u downloaden in de app store (zowel voor android als iOS) en is te vinden onder 'Autobedrijf Koos Pellegrom'. Het werkt erg eenvoudig, het enige wat de klant hoeft te doen is de app te downloaden en vervolgens zijn of haar kenteken te registeren. Aan deze registratie zitten verschillende voordelen verbonden:

 

  • De klant krijgt een herinnering voor een apk-keuring of andere onderhoudsbeurten van zijn of haar auto;
  • Er kan op gemakkelijke wijze een werkplaatsafspraak worden ingepland;
  • Bij pech en storingen zijn we voortaan binnen handbereik;
  • Schade kan, via een schadeformulier op de app, digitaal worden doorgegeven aan een verzekeraar;
  • De klant kan direct contact met ons opnemen via de chat
  • En de klant wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en speciaal voor de klant geselecteerde acties.
  •  

Met onze mobiele app wordt de klant compleet ontlast op het gebied va onderhoud en blijft daarnaast altijd op de hoogte van ontwikkelingen die voor hem of haar van belang kunnen zijn. 

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Autobedrijf Koos Pellegrom via info@koospellegrom.com of door te bellen met 0418-652211.